RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Красти грішно: фото Путіна в Криму викликало обурення і сміх в мережі

У мережі бурхливо обговорюють фото візиту президента Росії Володимира Путіна в окупований Крим в середу, 14 березня.

Відповідні знімки виступу Путіна на мітингу в окупованому Севастополі опублікував журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter.

Користувачі не змогли втриматися від коментарів.

"Красти грішно", "Завдяки Путіну життя в Криму стала гірше, туризм здувся, у багатьох забрали власність і землю, зарплати мізерні, ціни", "Завдяки Путіну і його афері з Кримом введені санкції, населення біднішає, країна валиться в прірву Північнокорейську" , "Ось вам камені з неба, як і обіцяв", "Дивно і без куленепробивного скла виступає, на відміну від папи римського і американських президентів", "Ага, побудувати йому ще пару палаців, купити пару яхт, вбити пару тисяч українців (сирійців) - непотрібне закреслити. Ну, а решта по дрібниці ... ", - пишуть вони.

Не обійшлося і без того, щоб користувачі в черговий раз не натякнули на маленький зріст Володимира Путіна.

"Що за дивне фото? На Нахімова немає ніякого пагорба. Чому люди в міру віддалення від сцени виявляються вище і вище? Це що фотомонтаж?" - прозоро натякають вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше виконувач обов'язків заступника держсекретаря США Хізер Науерт заявила, що Крим - це Україна і будь-які передвиборні заяви президента Росії на цій території просто неприпустимі.