RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ватажок ДНР серйозно осоромився: в Донецьку розповіли кумедну історію

Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко, якого нагородили орденом в окупованому Криму, недавно потрапив в курйозну ситуацію, застрягши в ліфті прямо під час показової перевірки гуртожитку в районі студмістечка в окупованому Донецьку за участю місцевих пропагандистських ЗМІ.

Про це популярний блогер Фашик Донецький, який живе в окупованому Донецьку, розповів в інтерв'ю Обозревателю.

"Нещодавно сам Захарченко приїжджав перевіряти гуртожиток в районі студмістечка в окупованому Донецьку. За ідеєю роспропагандістов все повинно було статися тип-топ: на камери було б солодка заява, мовляв, ми для тих, хто позбувся житла, дивіться, що побудували. Сюжет зняли, правда не зняли і чисто випадково забули про одну деталь. Перед зйомками чергового популістського ролика його лондонічество (Захарченко, - прим. "Апострофа") посварилось з ліфтом. Ліфтові було все одно, хто такий Захарченко. Ліфт образився. Сильно образився", - пише блогер.

За його словами, в результаті Захарченко застряг в ліфті один.

"Чесно, не знаю, на скільки схуд Захарченко, коли він зрозумів, що ліфт його взагалі не поважає і вимкнулося світло в кабіні. Чули коли-небудь, як ніжно і спокійно будівельник кричить, коли упускає кувалду собі на мізинчик? То не крик, а шепіт", - продовжує розповідати він.

Як уточнює блогер, Захарченко в ліфті в темряві "кричав і кляв все на світі так, як ніби він побачив Яроша в кабіні, який з хитрою усмішкою тихенько сказав йому - ну всьо, приїхали".

В результаті ліфт-таки відкрили за 3-4 хвилини і лідера бойовиків звільнили.

"Правда, шкода цивільних. Ліфтеру не пощастило найбільше - він з гуртожитку поїхав прямо на підвал визнаватися у всіх гріхах, які з нього виб'ють православні садисти. З усіх цивільних і вояк, свідків криків Захарченко, що народжував цеглини в ліфті, взяли підписки про нерозголошення державної таємниці", - уточнює Фашик Донецький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, на якому Захарченко видав перл про Волинську різанину в Хатині.