RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Колишній ватажок ДНР висміяв Захарченко за пияцтво та інші гріхи

Ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка нагородили орденом в окупованому Криму, а колишній командир бойовиків в Горлівці Ігор Безлер дошкульно прокоментував, що цей орден вручено Захарченку за "пияцтво і торгівлю зброєю".

Про це Безлер написав на сторінці Вконтакті своєї дружини Анжеліки.

У коментарі колишній бойовик згадав Захарченко всі його сумнозвісні "висловлювання", в тому числі про "бабусю в концтаборі в Рейк'явіку" і "взяття Лондона", а також дорікнув ватажка "ДНР" в пияцтві.

"Виявляється, щоб отримати орден "За вірність обов'язку", потрібно вміти вижрати в одне рило три пляшки горілки, мати в дідусях 7 героїв СРСР, одному (в перервах між п'янкою і поблювати) взяти український БП з одним пістолетом на Красному Партизані, бабусю в концтаборі в Рейк'явіку, торгувати і барижити зброєю з противником, бути повним ідіотом з усіма наслідками, що випливають і, на додачу, брати Лондон, не виходячи з коматозу, попутно 60 днів забиваючи цвяхи в "труну" Україні", - пише Безлер.

Також він висловився і щодо окупаційної адміністрації Криму, яка на його думку не поважає "своїх нагород", вручаючи їх таким як Захарченко.

Нагадаємо, раніше колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) також виступав з жорсткою критикою Олександра Захарченко.