RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Путінське ТБ розповіло про плани українців підірвати Керченський міст: в мережі сміються

РосЗМІ злякалися заяв українських націоналістів про можливий підрив Керченського моста, який окупаційна "влада" Криму будує з Росії.

Про це почали писати після інтерв'ю глави ОУН Миколи Коханівського "Обозревателю".

Відзначається, що Коханівський пригрозив протестами і провокаціями в день запуску руху Керченською мосту.

"Війна включає в себе підриви залізничних колій, знесення електричних опор противника. Наприклад, якщо є якась дорога з материка до Криму, чому щоб там не організувати якийсь підрив?", - цитують його слова росЗМІ.

У той же час, глава ОУН додав, що глобальних можливостей і доступу до мосту у націоналістів немає, але їх атаки на дипломатичні представництва Росії в Україні не припиняться. "Можливо, в день запуску цього так званого мосту ми зробимо щось в Києві чи у Львові", - резюмував він.

Варто зауважити, що в мережі посміялися над російською пропагандою:

"Головне - міст повинен витримати масову евакуацію в Краснодарський край. А потім вже завалиться сам", "Давай, "Звізда", треба більше жахів - расіянці повинні с**тися від згадки України", "В день перемогобісся точно жахнуть", "Фейк. Я з ранку не збирався я нічого підривати. Він сам впаде", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", на місці будівництва Росією Керченського моста археологи виявили древні артефакти IV століття до нашої ери.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: