RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В мережі з'явилися свіжі фото будівництва Керченського мосту

В Інтернеті опублікували чергові фото з місця будівництва скандально відомого Керченського моста, який повинен з'єднати окупований Крим з територією Росії.

Фотографії розміщені на сайті "Кримський міст".

На них можна побачити завершення чергового етапу будівництва моста. Як стверджується на сайті, будівельники закінчили монтаж обтічників по фасаду автодорожньої арки.

Одночасно на цій арці триває монтаж елементів облаштування автодороги: встановлені 14 щогл зовнішнього освітлення, за зовнішніми смугами руху - бар'єрне огородження. Завершується нанесення гідроізоляції на полотно проїжджої частини, після чого дорожники перейдуть до укладки асфальтобетону.

Окупанти обіцяють запустити рух поїздів по мосту через Керченську протоку у 2019 році. Вантажний і технологічний транспорт будівельників залізничної частини зможе пересуватися по мосту відразу після відкриття автодороги.

Нагадаємо, в лютому стало відомо, що будівельникам Керченського моста не вдалося зістикувати металеві прольоти автомобільного шляхопроводу в морі. Старший науковий співробітник Інституту водних проблем Російської академії наук Юрій Медовар спрогнозував сумне майбутнє для Керченського моста.