RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Опальний ватажок ДНР розповів, що буде у разі настання України на Донбасі

Колишній ватажок батальйону бойовиків "Схід" Олександр Ходаковський, який нещодавно пригрозив ватажку бойовиків Олександру Захарченку "бандерою", розповів, що загрожує "верхівці" так званої ДНР в разі настання ВСУ на Донбасі.

Слова Олександра Ходаковського на сторінці в Facebook опублікував командир бригади "Схід" Олександр Сергєєв.

"Я просто хочу запитати цих хороших людей - і Трапезникова (Дмитра,"секретар "ватажка бойовиків Олександра Захарченка, - прим."Апострофа"), і його наближених, і мера міста Сніжне, які з ентузіазмом сприйняли пропозицію поглумитися над святим: ви собі п'ять життів відміряли? У моїй свідомості ви настільки дрібне лайно, що я вас як не помічав в чотирнадцятому, так не помічаю і зараз - ви ніхто і звати вас ніяк. Але бійтеся: ніхто не забутий і ніщо не забуте. Моліть Бога, щоб Україна не пішла в наступ, бо я не стану стримувати людей, які будуть рвати вас на німецький прапор, коли ви спробуєте тікати. Я виступив з різким неприйняттям майдану, я чотири роки воюю з тими, хто здійснив державний переворот в Україні, але я міцно задумаюсь, чи потрібно мені буде втручатися, коли вас, так звану владу, почнуть виносити на вилах, і захищати вас. Навіть у вашому власному оточенні, серед тих, хто, як вам здається, лояльний до вас, переважна більшість не виносить вас на дух, тому що знає, хто ви є. Будьте пильні, і якщо вам вдасться втекти - краще не повертайтеся: якщо залишимося живі - ми вам забезпечимо гарячий прийом", - цитує слова Ходаковського він.

Цей спіч Ходаковський опублікував після того, як на нараді "верхівки" так званої ДНР на чолі з Трапезниковим було прийнято рішення "з хрестів на могилах фотографії із зображенням загиблих хлопців і емблемою "Сходу "зняти, і замінити їх просто табличками з іменами, - щоб не було емблеми".

Раніше Олександр Ходаковський прокоментував статтю "Апострофа" про те, що він може бути призначений на посаду "глави" "ДНР" замість Олександра Захарченка.