RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

СБУ їх врятувала: в мережі ажіотаж через затримання нападників на кіборга в Києві

Інформація про затримання підозрюваних в нападі на ветерана АТО Дмитра Вербича в Києві активно обговорюється користувачами соціальних мереж.

Люди відзначають, що над затриманими необхідно провести показовий процес, за підсумками якого вони не повинні отримати умовний термін, інакше є побоювання, що такі випадки будуть повторюватися знову і знову.

"Антифашисти намагаються вбити за "національну символіку"? Скоріше вже звичайні рашісти-імперіалісти, що плутають поняття", "Я б з таким контингентом на місці СБУ провів би пресуху, як з десантниками російськими коли ..."Короткий опис подвигів", питання журналістів. Нехай мир шанує, подивиться...", "очманіти. Ця російська б * длота гуляє по Києву як у себе вдома. Навіть краще ніж у себе. Ну добре вже СБУ такими цієї справи займається. Тероризм в чистому вигляді. Перш за мотивами. залякування за носіння української символіки", "проплачені завдання ФСБешників проти наших воїнів, патріотів, націоналістів...", "Пощастило їм, що СБУ знайшла", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дмитро Вербич заявив, що не знайомий з нападниками, а сам напад став для нього шоком.