RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Український мер потрапив в скандал через радянські прапори і пост про переможців: опубліковані фото і відео

Міський голова Лисичанська Сергій Шилін потрапив в скандал через використання радянських прапорів на заходах з нагоди 9 травня і свого поста в соцмережах.

Про скандальні заходи 9 травня в Лисичанську на своїй сторінці в Facebook повідомила Соломія Бобровська, яку обурила подія.

"Так от, Служба безпеки України і Адміністрація Президента України - ви точно знали про ці заходи наперед, у вашу картинку держаних відначень таких дат це підпає в норму і закон? це взагалі норм? чи це живі зйомки для ОРТ для живої трансляції? ", - пише вона.

Те, що відбувалося на 9 травня в Лисичанську не залишилося без реакції та інших користувачів соцмережі.

"Дурдом і більш нічого. Але ні. Швидше схоже на цирк, який поїхав, а клоуни або ряджені залишилися", "Це вже просто страшно", "А адже ще рік тому не було цього пекла (((", "При дірявих так само відзначали", - пишуть вони.

Крім того, на своїй сторінці в Facebook Шилін опублікував фото дітей у військовій формі з підписом: "Ось тому нас не подолати!". Цей факт викликав гнівну реакцію у людей.

"Коли за це будуть знімати з посади і садити? Де дотримання закону?", "Чи настане час відповідальності за пропаганду такому патріотичному вихованню молоді в Україні? Все-таки мер, а не хвіст собачий", "За це трибунал", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня, під час урочистих заходів, приурочених до Дня Перемоги, в Кривому Розі заспівали пісню офіційної представниці МЗС Росії Марії Захарової, присвячену російським солдатам в Сирії.