RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Потрібно більше гумору: в Україні назвали ефективний спосіб боротьби з "побєдобєсієм"

До обговорення різних політичних і соціальних проблем потрібно залучати більше гумору, вважає відомий шоумен і ведучий Дмитро Чекалкін.

Про це він розповів "Апострофу" в своєму інтерв'ю.

Відповідаючи на питання про жартівливу акцію, проведену паралельно з ходою скандального "Безсмертного полку" 9 травня, на якій люди тримали зображення героїв гри World of Warcraft, Чекалкін висловив свою думку про необхідність гумору в політиці.

"Насправді до обговорення різних політичних і соціальних проблем потрібно залучати більше гумору. Мені сподобався коментар про те, що Герхард Шредер, який був головним гостем на церемонії інавгурації (Володимира Путіна, - "Апостроф") напередодні параду в Москві, теж привіз із собою портрет свого дідуся в повній формі СС, але чомусь йому не дозволили пройти з ним Червоною площею. Взагалі ж хтось запропонував перейменувати "побєдобєсіє" на "побєдофілію" – можливо, якщо використовувати інший термін, то менше ображатимуться" , - говорить шоумен.

Детальніше про ідеологію в політиці і інформаційній війні читайте в інтерв'ю Дмитра Чекалкіна "Апострофу": Росія не окупувала б Крим і Донбас, якби не один фактор.