RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

До бойовиків не більше 100 метрів: мережу захопила історія про братів, які захищають Україну на Донбасі

Користувачів мережі вразила історія двох братів з Харківської області, які разом захищають Україну на Донбасі.

"Алмаз і Рубін воюють разом. Два рідні брати, яким 24 і 22 роки, відповідно, захищають Україну з 2014-го. Зліва на фото нижче - старший брат Алмаз, на громадянці - Саша з Харківської області. Високий, симпатичний, сильно татуйований. Він - командир одного з підрозділів 92-ї бригади, яка утримує зараз легендарну Авдіївський промзону", - повідомляється на сторінці в Facebook "Повернись живим".

"Від місця, де ми спілкуємося, до бойовиків не більше 100 метрів. Найманці вважають промзону своєю і кожен день, як тільки стемніє, відкривають щільний вогонь. Вночі, коли я сиджу в підвалі і прислухаюся до "виходів" і "приходів", нагорі Алмаз і його хлопці відбивають атаку ворожої диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ). За словами військових, навпроти них стоять найманці з РФ, у яких днями відбулася ротація", - також наголошується в повідомленні.

Раніше боєць хотів стати вчителем фізкультури, але тепер планує будувати військову кар'єру. Вдома на нього чекають дружина і батьки.

"Дружина хоче дітей. Так, і я хочу. Правда, виховувати їх доведеться, в основному, самій - я ж на війні. І буду тут до перемоги", - розповів сам боєць.

"Хлопці, установка одна - повернутися живими!!! Ми чекаємо вас всіх, всіх до одного!", "Хлопці ви молодці бережіть себе!!!!", "Слава братам героям повертайтеся живими", - пишуть користувачі мережі в коментарях до запису про бійців.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі вразила історія бійця ЗСУ, який не дивлячись на поранення не покинув поле бою.