RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Не хочуть бути розумними на виборах: відомий журналіст вказав на цікаву особливість українців

Українці, які демонструють розумний вибір у деяких сферах життя, не хочуть бути розумними на виборах.

Про це "Апострофу" розповів український журналіст, телеведучий, екс-учасник рок-групи "Мертвий півень" Роман Чайка.

За його словами українці, як і всі люди, розумно підходять до побутових і життєвих питань, але з політикою у них бувають проблеми.

"Людина як людина кожного дня ходить на роботу, користується певною системою знань, заробляє гроші, чим краще вона інтегрувалася зі своїми знаннями й уміннями, тим краща в неї зарплата, отже логіка спрацьовує. Значить, тут вона homo sapiens. Тепер та ж людина як споживач заходить у супермаркет і бачить там більш як 100 видів сиру. Вона ж не купуватиме лайно, правда? Вона ж купує те краще, що може собі дозволити. Тобто тут усвідомлений вибір кращого продукту, а не гіршого, правда?", - наводить приклад Чайка.

"І ось той самий чоловік, який тільки що двічі зробив усвідомлений вибір, був homo sapiens на роботі та у магазині, приходить на вибори. І це тотальний дебілізм, тому що тут вже чомусь не спрацьовує причинно-наслідковий зв'язок і розуміння, що 400 або 1500 гривень в кишені – це ніщо в порівнянні з п'ятьма роками тотального п**деца, який може настати в результаті того, що він зробить. Але все одно це одна і та ж людина, і з таких складаються співтовариство, населення міста чи села і, нарешті, ціла країна", - зазначив журналіст.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Путін зробив для України одну позитивну річ - журналіст Роман Чайка.