RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Це дно: мережі обурило вручення українськими силовиками подарунка скандальному "оппоблоківцю"

Міський голова Лисичанська (Луганська область) Сергій Шилін отримав нагороду з рук українських силовиків, що сильно обурило користувачів мережі.

На факт нагородження скандально відомого мера звернув увагу волонтер Роман Синіцин.

"За активну громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток регіону міський голова Сергій Шилін відзначений Подякою та цінним подарунком", - пише він у своєму Facebook.

Також він зазначив, що нагороду вручали командувач Операцією об'єднаних сил, генерал-лейтенант Сергій Наєв спільно з заступником голови Національної поліції України, полковником поліції Костянтином Бушуєвим і начальником ГУНП в Луганській області Сергієм Колесником.

"Дно", "або Шилін хоче налагодити відносини з владою, або Наєв не хоче виглядати карателєм для ордло", "Ну а що? Он, ахметовському одному, колишньому топу Метінвесту а нині депутату дали нагородну зброю від поліції недавно в Маріку. У них все ок, як я бачу", - також пишуть з цього приводу в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Шилін потрапив в скандал через використання радянських прапорів на заходах з нагоди 9 травня.