RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У ватажка ДНР відзначилися фейком про платне полювання на жителів Донбасу: опубліковано відео

Бойовики терористичного угрупування ДНР вигадали безглуздий фейк про нібито платне полювання на жителів Донбасу з боку українських військових.

Один зі спікерів бойовиків заявив, що після переформатування антитерористичної операції в Операцію об'єднаних сил, українські військові в Донецькій області нібито дозволяють бажаючим за гроші стріляти зі зброї на лінії розмежування. Також він додав, що цієї "послугою" нібито користуються заможні іноземці з країн Західної Європи.

"А чому не вказано - скільки коштує квиток на сафарі? А то відпустка на носі - а Туреччина з Єгиптом вже набридли", "Судячи з реакції на його обличчі, він сам офігіває від цього. А піпл перед лунандон і раша ТБ схаває, як всіх отих розіпнутих хлопчиків в трусиках, з'їдених снігурів, зґвалтованих пенсіонерок...", "Оце так !! Оце новина ... Які цікаві гриби ростуть в днри", - коментують фантазії бойовиків в мережі.

Детально про фейки бойовиків читайте матеріал "Апострофа": Донецьк занурюють у страх: про що брешуть і чого бояться бойовики ДНР.