RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Торгуються за магнітик: затятий прихильник Путіна зробив гучне визнання щодо туристичного сезону в Криму

Відомий у минулому прихильник президента РФ Володимира Путіна і підприємець Олег Зубков заявив, що тільки з середини червня в окупованому Росією Криму стала спостерігатися подібність курортного сезону. При цьому серед відпочиваючих дуже мало платоспроможних туристів.

Про це розповів в інтерв'ю "Крим Реалії".

"Курортний сезон в Криму почався. Успішним його назвати не можу, оскільки в травні всього два святкові дні були більш-менш схожі на гідну присутність відпочиваючих. Для порівняння скажу, що в 2013 році таких днів було як мінімум 22", - розповів він.

Зубков зауважив, що окупаційний уряд Криму зайнятий власним збагаченням і не робить абсолютно нічого для підвищення туристичної привабливості півострова. За його словами, тільки в останні вихідні в Криму стало можливим говорити про початку курортного сезону.

"Хоча, можливо просто похмура погода змусила подорожувати, як гостей півострова, так і кримчан, які в моїх парках складають 50% від загальної кількості відвідувачів", - говорить підприємець.

Зубков також розповів, що основний контингент відпочиваючих в Криму - бюджетники з невеликими зарплатами.

"Дивно, але часто став помічати, що туристи торгуються при покупці магніту за 10-15 рублів (4-6 гривень - КР)!", - зазначив він.

Спостерігаючи за туристами, підприємець помітив, що населення Росії продовжує біднішати і у них практично не залишається коштів на гідний відпочинок.

"Нове підвищення цін на бензин знову запустить ланцюгову реакцію тотального підвищення цін на всі послуги та товари. Тому платоспроможного туриста в Росії стає все менше і менше", - резюмував Зубков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прихильник анексії Криму Росією, блогер Олександр Горський розповів про те, як за три роки півострів був практично знищений.