RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Головний пропагандист Кремля приплів Україну до скандальної реформи в Росії: опубліковано відео

Російський пропагандист Дмитро Кисельов у своїй передачі на ТБ видав промову про те, що прості громадяни не повинні вирішувати на референдумі таке питання, як пенсійна реформа. При цьому він згадав в негативному ключі Україну.

Фрагмент передачі опубліковано в Twitter.

"Якщо хтось думає, що подібні питання повинна вирішувати вулиця, натовп, то це вже охлократія. Влада натовпу, а не влада народу. Ніде в світі охлократія не показала себе здорово. Хочемо як в Україні? Тоді на вулицю", - сказав Кисельов.

"Взагалі він прикольно розділив "натовп" і "народ". Не соромлячись. Ось є народ - який має право щось вирішувати, а є - натовп, на який по**й", "Коли небудь долю цієї тварі вирішить "охлократія", "Пенсія належить натовпу і тільки натовп має вирішувати долю своєї пенсії", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі обурило пропагандистське відео однієї з телепередач на російському телебаченні, в якій росіянам пояснюють, чому підвищення пенсійного віку в РФ - це добреросіянам пояснюють, чому підвищення пенсійного віку в РФ - це добре.