RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Дощі і спека: синоптик озвучила свіжий прогноз погоди в Україні

У найближчий тиждень в Україні буде спостерігатися сонячна погода, хоча в західних областях, на півдні та Криму залишається ймовірність дощів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

"Тиждень починається теплою погодою. І так і буде завтра і весь тиждень. Тепло і жарко. + 25 + 30 градусів. На Півдні і Сході плюс Дніпро, Кропивницький і райони - + 28 + 33 градуси. На Заході +24 +27 градусів. Дощі з грозами завтра найбільш ймовірні у західних областях - піднімається хмарний вологий центр з південного заходу, з Румунії, Угорщини, Молдови. Днем локальні дощі дотягнуть місцями до північної частини України. У Криму гримлять грози. Висока ймовірність гроз вже - на Черкащині, Полтавщині, на південному заході України. Схід, Південь, центр - в сухій сонячній погоді", - говорить фахівець.

Що стосується Києва, то тут буде спостерігатися сонячна погода, хоча є ймовірність короткочасного дощу з грозою.

"У Києві 10 липня - літо) Максимально +27, +28, багато сонця і серед дня ймовірність короткочасного дощу з грозою", - уточнила синоптик.

Детальніше про погоду на літо в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Бурі і різкі скачки температури: синоптики розповіли, яким буде літо в Україні.