RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мережу підірвало відео з бджолярем, який показав, як боротися з сепаратистами в Україні

Відео, зняте українським бджолярем, на якому той з гумором показує, як треба боротися з бджолиним (і не тільки) сепаратизмом набуло величезної популярності в мережі.

Ролик опубліковано на Facebook сторінці "Підірвало мережу".

У ньому автор, Анатолій Назарук, зазначив, що для початку потрібно знайти джерело сепаратизму, в даному випадку, бджолину матку.

"Так як на Донбасі потрібно було знайти матку, і боротьба пішла по-іншому. Вона звичайно ховається. Ось ми маємо матку. Вона не хоче жити в цьому вулику, підбиває на це всіх правовірних бджіл. Вони закладають маточники, вона кладе туди яйця. сепаратизм процвітає", - зазначив бджоляр.

Він додав, що матку потрібно зловити в клітку, порадивши всім тим, хто бореться з сепаратизмом, взяти з нього приклад.

"Матку просто-напросто спіймаємо в кліточку. Наша матка-сепаратутка в кліточці, підбивати більше вона нікого не зможе, з клітки це робити надзвичайно важко. А всіх бджілок, яким не подобається цей вулик, ми виселимо в краї, які їм дуже мали б сподобатись. На покривало. Не подобається батьківщина? Ідіть геть", - сказав він.

В кінцевому підсумку, всі повернулися в рідний вулик.

"Ось щоб більше не страждали сепаратизмом. Це реальна боротьба. З її результатами. Всі просяться додому. Більше ніхто не кричить: "Росія, новий вулик аляля", - пожартував він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", прихильники бойовиків ДНР опублікували черговий фейк про обстріл окупованого Донецька фосфорними снарядами, над яким посміялися в мережі.