RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Працюють, не піднімаючи голови: в Росії й досі розслідують "вбивство" Бабченко

До редакції російського видання "Новая газета" прийшов запит Следкома РФ про розслідування вбивства Аркадія Бабченко.

Відповідний документ опублікувало вищезазначене видання.

"Офіційний запит з СК РФ до редакції з проханням дати характеристику Аркадію Бабченко в рамках кримінальної справи за статтею "вбивство" (ч. 1 ст. 105 КК РФ) прийшов 10 серпня, а відправлений був 1 серпня 2018 року - через два місяці, коли все вже було відомо", - коментує "Новая Газета".

Новину також прокоментував на власній сторінці у Facebook журналіст Ілля Азар.

Під публікацією відразу посипалися реакції читачів.

"Ось куди йдуть наші податки - на розслідування таких, з дозволу сказати, "справ", "от, уміють же працювати доходяги ... в погонах!", "У РФ спостерігається кадровий голод. Вже і Стівена Сігала залучили до роботи, думаю когось потрібно залучати і в СК РФ, може крутого Уокера ....", "Редакція НГ позначила цю інформацію: "Без коментарів". Дійсно, які тут можуть бути коментарі?", - кепкують читачі.

Нагадаємо, увечері 29 травня стало відомо про нібито розстріл російського журналіста Аркадія Бабаченко на порозі його квартири в Києві. А ввечері 30 травня голова СБУ Василь Грицак заявив, що Бабченко живий: "вбивство" інсценувала його спецслужба, щоб попередити справжнє вбивство і затримати замовника.

Як повідомляв "Апостроф", дружина Аркадія Бабченко, якого намагалися вбити в Києві, розповіла про подробиці спецоперації СБУ.