RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стріляли в спину: в Києві вбито російського журналіста Аркадія Бабченка

Увечері у вівторок, 29 травня, в Києві застрелили відомого російського журналіста Аркадія Бабченка.

Спочатку про те, що сталося НП стало відомо з повідомлення на сторінці в Facebook заступника генерального директора телеканалу ATR Айдера Муждабаєва.

"У Аркадія Бабченка стріляли, в будинку, в спину. Відвезли в лікарню. Шукаю в яку, їду туди", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що журналіста не вдалося врятувати - він помер в машині швидкої дороги дорогою до лікарні. "Не довезли. Помер", - написала журналіст Ольга Решетилова в коментарях до посту про стрілянину в Бабченка.

Пзніше цю інформацію підтвердили в ГУ Національної поліції в Києві.

"У Києві стріляли в чоловіка. Від отриманого поранення потерпілий помер у кареті «швидкої». Подія сталася на вулиці Микільсько-Слобідська у Дніпровському районі столиці. На лінію 102 надійшло повідомлення від лікарів: їм подзвонила жінка і сказала, що виявила в помешканні свого чоловіка в крові. Від отриманого поранення, попередньо - у спину, потерпілий помер. Загиблий - громадянин РФ, 1977 р.н., ведучий одного із телеканалів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції. Встановлюються обставини події", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше Аркадій Бабченко давав інтерв'ю "Апострофу" про війну на Донбасі: Путін припинить вторгнення в Україну, а його режим впаде за рік-два за однієї умови.