RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донбасі молодим військовим: опубліковано фото

У Луцьку проводили в останню путь військовослужбовця 14 ОМБр Збройних сил України Андрія Єлістратова, який загинув внаслідок бойових дій в Луганській області.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Панахида по бійцю відбулася в Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Вшанувати пам'ять Героя прийшли родичі та близькі, військовослужбовці, представники духовенства, жителі Луцька. Після цього на Театральному майдані Луцька також пройшла громадянська панахида по Єлістратову.

Потім похоронна процесія пройшла по проспекту Свободи до гімназії № 4. Поховали Єлістратова на Алеї почесних поховань міського кладовища в селі Промінь.

Фото: lutskrada.gov.ua

Нагадаємо, Єлістратов народився в Ризі 23 жовтня 1991 року, згодом разом з рідними переїхав до Луцька. Після закінчення школи навчався у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій.

З 2010 до 2013 року служив за контрактом в 30-й окремій Новоград-Волинській Рівненської ОМБР.

9 квітня 2014 був призваний на військову службу по мобілізації. 28 липня 2014 отримав поранення під час виконання завдань у зоні АТО. У 2015 році був демобілізований.

У березні 2016 боєць підписав контракт і ніс службу в складі 14-ї ОМБр.

Як повідомляв "Апостроф", 9 серпня під час несення служби на спостережному посту поблизу міста Мар'їнка загинув український військовослужбовець - фельдшер, старший сержант військової служби за контрактом Сергій Цепух.