RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Порошенко вразив мережу яскравими фото з репетиції параду в Києві: реакція

В мережі активно обговорюють вражаючі фото української армії під час репетиції параду до Дня незалежності.

Відповідні знімки виклав президент України Петро Порошенко на власній сторінці в Facebook.

"Для мене честь стояти в одній шерензі з такими Воїнами. Мав нагоду сказати їм це особисто під час генеральної репетиції параду. Запрошую всіх 24 серпня, о 10.00 на Хрещатик, щоб разом відзначити День Незалежності", - написав Порошенко.

Під фото одразу з’явилося безліч коментарів користувачів.

"Дивлячись на ці фото подумала: "Невже ми дожили до цього часу, дочекалися?!" Україна нарешті виривається з лап Росії, з болем, кров'ю, під вий зрадофілов, зрадників, ворогів країни - колишніх комуністів, КГБістів, продажних політиків і просто продажних або дурнів. Звільняємося від пекла і починаємо будувати країну на основі християнських цінностей - тих, на яких будувалася європейська цивілізація. Тримайтеся, тримайтеся всі, бо, якщо програємо, будемо розстріляні або заморені голодом, як ті, хто не зміг втриматися на початку 20-го століття! Слава Україні!", "уявляєте, як Путіну було б важко таку світлину зробити - довелося б морпіхів-карликів з усієї крани збирати))", "Крута у Президента буде аватарка у фб)", "А взагалі, виглядає справді круто, українська армія найкрутіша!", - і т. д. коментують небайдужі.

Як повідомляв "Апостроф", на думку військового експерта і журналіста Дениса Поповича, військовий парад до Дня незалежності України необхідний країні і суспільству.