RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ще один курорт в Криму виявився заразним: росіянка розповіла про жахи відпочинку в Феодосії

Відпочинок в окупованому Росією Криму виявився "найогиднішим" для туристки з російського Санкт-Петербургу Галини Траоре.

Історію про свою відпустку вона опублікувала в соцмережі, пише "Обозреватель".

"Моя найогидніша відпустку добігає кінця. Залишилося дотягнути день і кулею на літак. Додому! Ніколи я не хочу більше повертатися до Феодосії! Розруха, срач і по*уїзм! Пляж з назвою "Дитячий" необхідно заборонити і закрити! Тільки після того, як ми потрапили до лікарні, нам місцеві розповіли, що туди виходить місцева каналізація і "там взагалі купатися не можна", - розповіла обурена жінка.

Вона зазначила, що пляж Феодосії - це бухта, в якій "накопичується і концентрується вся гидота".

"Одна крапля такої морської води викликає вже через 2-3 години сильну блювоту і діарею. Температура тіла підвищується до 39-40. В результаті відбувається зневоднення небезпечне для життя! Малюки до 5 років знаходяться в серйозній небезпеці. І жодна місцева "добра людина" не попередила про це, хоча самі на свої пляжі не ходять, бо в курсі! А готелі, на хвилиночку, від 2300 на добу, без харчування, без прибирання", - продовжила обурюватися Галина.

Вона також окремо відзначила стан лікарні: "душа немає, все засрано. Штори висять на іржавих гачках. Палат, в задушливій лікарні, всього 6, а народу дуже багато, тому ліжка з хворими на всю довжину коридора".

У жах її також привела процедура забору крові з пальця.

"Кров з пальця лікар висмоктує своїм вусатим ротом, через скляну трубку, і видуває її в пробірку ... як дочка медиків, я перебувала в ах*ї" - обурилася вона.

Також туристка розповіла, що люди, які відпочивали з нею, підхопили на морі вірусну ангіну.

"Я в шоці. Це Пекло, в якому ми провели 3 доби, але крапельниці, дійсно, чарівним чином, ставлять діток на ноги. Я не хочу сказати, що лікарі погані, ні. Вони рятують життя - факт. Але на такому рівні медицина не повинна знаходитися. Тим більше в Криму, куди вкладено вже купу бабла!" - резюмувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася розповідь лікаря, який поділився страшними історіями про відпочинок на пляжах в Криму.