RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Погода на останні дні літа: синоптики розповіли про примхи

Новий робочий тиждень пройде в Україні під знаком примхливої погоди.

Про це свідчать дані синоптиків Укргідрометцентру.

Так, у понеділок, 27 серпня, західні області України накриє дощами з можливими грозами. Аналогічна погода прийде і в Житомирську область. При цьому разом з дощами прийде і зниження температури до +20 + 25 градусів.

В іншому майже по всій країні буде сонячна погода з невеликою хмарністю. Температура +28 +32 градуси. На півдні країни буде ще спекотніше - до +34 градусів. Вночі температура коливатиметься від +11 +14 градусів на заході країни, до +13 +19 градусів у іншій частині.

У вівторок, 28 серпня, дощ продовжить накривати все ті ж області, плюс добереться до Вінницької. Температура в дощових областях від +20 до +27 градусів. Нічна температура залишиться в межах попередньої ночі.

Іншу частину країни чекає сонячна погода без натяку на хмари. В середньому температура вдень становитиме +28 +30 градусів. Вночі знову буде свіжо.

У середу, 29 серпня, дощовий фронт продовжить рух на схід і "захопить" Київську та Чернігівську області. Разом з тим негода покине Волинь, Закарпаття та Львівщину. Там буде сухо і сонячно.

Температура вдень на заході до +24 градусів, на півночі до +27 градусів. У центрі і східних областях до +31 градуса. На півдні традиційно тепліше +30 +33 градуси.

Як повідомляв "Апостроф", 24 серпня в Україні одразу після спеки випав сніг із градом.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: погода