RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Розкішний тиждень: синоптик порадувала теплим прогнозом

В Україну з вівторка, 18 вересня, прийде тепла та сонячна погода.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише синоптик Наталка Діденко.

"Похолодання вже прийшло в Україну, і "грядет" якраз потепління наступного тижня", - розповіла вона.

За словами Діденко, зараз в Україні спостерігається погода, що сформувалася внаслідок прориву холодного повітря з півночі в Україну.

"У понеділок (17 вересня, - Апостроф), холодне повітря ще побуде в нас, бо не встигне сонце так швидко прогріти довкілля", - зауважує синоптик.

Разом із тим, уже з вівторка, "завдяки пануванню над нами антициклону з дивним ім`ям Rodegang, сонце почне гнати градуси вгору".

"Денна температура повітря протягом середи-п'ятниці досягне +24+28 градусів. Отже, увесь тиждень буде чудовим - сонячним та теплим, лише завтра ще - перехідний прохолодний день", - додала Діденко.

При цьому вона попередила, що у понеділок вдень у столиці "свіжувато", близько +20 градусів, а з вівторка температура повітря почне рости і доросте поступово до +25,+26 градусів.

"І все це - на фоні чистого неба та яскравого сонця. Вночі та вранці - тумани з серпанками! Наступне похолодання, значно істотніше, очікується з 23 вересня. А поки що готуйтеся до розкішного сонячного тижня", - резюмувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися фото несподіваного снігопаду в Африці.