RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Чекаємо космічний міст: окупанти довели кримчан до безнадії

Мережу обурили порожні обіцянки російських окупантів в анексованому Криму про зниження цін після відкриття вантажного руху по Кримському мосту.

Про це написали на сторінці "Кримський бандерівець" в Twitter.

Користувачі забороненої в Україні соцмережі "Вконтакте" в групі "Євпаторія Підслухано і Підглянуто" обурилися, що на півострові обіцяли зниження цін після того, як по мосту буде дозволений проїзд вантажівок і фур. Однак зараз, коли з 1 жовтня міст відкрили для габаритного транспорту, обіцянку не виконали, а просто перенесли.

Так званий глава "російського уряду" Криму Сергій Аксьонов заявив, що ціни на товари для населення Криму стануть нижче після запуску ЖД сполучення по Кримському мосту.

Жителі анексованого Росією Криму незадоволені ситуацією, а деякі написали, що вже не вірять словам політиків. Один з користувачів підкреслив: "Аксьонова не можна слухати".

"По радіо сказали, що ціни на бензин і солярку з нового року підвищаться", - написала в коментарі Олена Верхотурова. А Тетяна Гончарова додала, що по телевізору оголосили про підвищення цін на одяг і взуття. Користувачі вирішили, що згодом їм доведеться чекати обіцяного до побудови космічного мосту в Крим.

Як раніше повідомляв "Апостроф", російський журналіст побував в окупованому Криму і поскаржився на сервіс.