RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Бракує сміху за кадром: бойовик ДНР на прізвисько "Чорний Ленін" видав на відео феєричний спіч

Соцмережі насмішила відео промови бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо на прізвисько "Чорний Ленін", якого обурила ситуація з "виборами" на окупованому Донбасі.

Відео було опубліковано самим бойовиком на сайті YouTube.

"Бракує ржача за кадром)", "Як це? Як це нема партії? Ленін же ось, живий, є, а партії нема? Як таке може бути?)", "Класно чувака штирить)", "Відразу видно: споконвічний представник народу донецької республіки - чорний, тільки із забою виліз", "я коли його вперше побачив, я подумав що це наші стьоб якийсь записали... але коли я дізнався, що це реальний гаврик...", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Бенесс Айо в грудні 2014 року був занесений в базу "Миротворця". Він є націонал-більшовиком з Латвії і активним учасником так званої "Російської весни-2014" в АР Крим і Донецьку. На початку травня 2014 року Бенес був висланий з України за недотримання трирічної заборони на в'їзд в країну. Заборона була встановлена під час депортації Бенеса за службу в т.зв. "Самообороні Криму" і участь в сепаратистських мітингах на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році мережі повеселила промова Бенесса Айо, присвячена видачі йому так званого "паспорта ДНР".