RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Як провели ніч місцеві жителі, які постраждали від вибухів під Ічнею: опубліковано фото

В мережі зявилися фото людей, які змушені були тікати зі своїх осель через вибухи на військових складах під Ічнею на Чернігівщині.

Відповідні знімки і пост про допомогу цим людям опублікувала в Facebook керівник обласного осередку в НВР "Правий Сектор" Чернігові Наталія Кузнєцова.

"В даний момент активісти Катерина ЧислоOleksandr Tarnavskyi Pavlo Molid Yaroslav Yurchenko Максим Лиходеев Женя Томат знаходяться в с. Парафіївка.

Необхідно: Памперси 3,4,5,дорослі памперси - S,M, тапки дитячі 24 розмір,нутрілон 1, Малиш (для хлопчиків) 4 місяці, шапки,різні дитячі речі (теплі), засоби особистої гігієни !!!дуже потрібні матраци!!! Харчів поки достатньо", - написала активіст.

На фото видно, що люди ночували в дитсадках і школах: їх розмістили в спортзалах, в дитячих ігрових кімнатах, на підлозі лежать ряди матраців.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 9 жовтня, близько 3:30 ночі, сталася детонація на великих складах боєприпасів неподалік від села Дружба на південь від міста Ічня на Чернігівщині.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, що соцмережі бурхливо обговорюють вибухи на військових складах під Ічнею. Також очевидці продовжують показувати фото нових руйнувань, які трапилися внаслідок вибухів на військових складах поблизу Ічні Чернігівської області.