RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Боєць ЗСУ поділився історією знайомства з відомою актрисою, якій запропонував руку і серце

Український військовослужбовець почав зустрічатися з актрисою Аллою Мартинюк, яка була волонтером на Донбасі.

Про це повідомляє видання "Факти".

Головний сержант роти вогневої підтримки батальйону "Донбас-Україна" Віталій Аверін розповів, що знайомство почалося з соціальної мережі: "Ми дружили в Facebook. Алла попадалася мені в стрічці, а її важко не помітити. Потім виявилося, у нас спільні друзі-волонтери. Найдивніше, що ми не зустрічалися раніше, хоча були в один і той же час в одних і тих же місцях - в Пісках, в Широкино. Ходили одними і тими ж стежками, але чомусь не перетиналися. А потім я зважився і написав їй. Покликав на каву. Саме в цей момент в Карлівці стояв, під Пісками, а Алла їхала в Піски. Списалися, зустрілися".

Також боєць ВСУ зізнався, що спочатку не знав про популярність Алли, думав, що дівчина займається волонтерством. Сама ж актриса не сприймала бійця всерйоз.

"Я на той час була вже розлучена жінка, з двома дітьми, розчарована в чоловіках. Тим більше чоловіка-військового я взагалі ніколи собі не хотіла", - розповіла Мартинюк про зустріч з Віталієм.

Однак, за словами військового, та зустріч запам'яталася обом.

"Я навіть не пам'ятаю, про що ми тоді говорили. У Пісках в той момент були жорсткі обстріли, Алла їхала туди, я дуже за неї переживав. Клопотався, як вона дісталася, просив, щоб була дуже обережною. Зав'язалася листування, потім ми почали телефонувати один одному", - сказав Аверін.

А відома актриса, в свою чергу, додала, що їй добре запам'яталася перша розмова з Віталієм.

"Вона тривала годину, і Віталік мені слово не дав сказати! Я спочатку не збиралася з ним спілкуватися, ухиляється. Його це, напевно, і зачепило, тому що на фронті Віталік - дуже популярний, на нього дівчата гронами вішаються. Ну, зараз вже немає, тому що я з'явилася. Але до відмов ця людина не звикла. Я-то спочатку не сприйняла його всерйоз. Думала, він такий самозакоханий, з голочки одягнений, фотографії свої мені шле, розповідає про героїчні вчинки. Думала: ну і корона! пізніше зрозуміла, що насправді це були не хвастощі, просто я Віталіку дуже сподобалася і він хотів, щоб ми один одного краще пізнали. Залицявся він дуже красиво. Перебуваючи на війні, надсилав квіти з кур'єром, кожен день дзвонив, турбувався про здоров'я моєї мами. Для мене його турбота була набагато важливіше квітів і подарунків", - пояснила Алла.

Також дівчина зазначила, що не поспішала зав'язувати близькі стосунки і довго була обережною.

"Я дуже довго була обережною. Адже багато побачила і не з чуток знаю, що таке війна. Віталік - не перший чоловік-військовий, який намагався до мене залицятися. Я звикла до такої уваги і всерйоз ніколи не сприймала. Але, як бачите, немає правил без винятків! До речі, на відміну від першої зустрічі, наше перше побачення було дійсно знаковим. Півтора місяці Віталік мене переконував, і нарешті я погодилася. Приїхала до нього в Зайцеве. Він відразу став усім і кожному говорити, що я його дівчина, хоча тоді ми з ним ще навіть не цілувалися", - розказала актриса.

А Віталій доповнив історію про перше побачення: "У той момент у нас йшли запеклі бої, я не хотів, щоб Алла туди їздила, боявся за неї. Зустрів на більш безпечній території, поселив у старому занедбаному будинку. Сидів з нею, а сам переживав за своїх. Я ж командир. Пишу хлопцям: як там? Вони кажуть, ніби затихло, трохи стріляють. Я їм: "Якщо що - я поруч!" Ми з Аллою сиділи, дивилися один на одного і не могли надивитися.

Також боєць сказав, що вони обидва провели на війні чотири роки. Алла, як і сам Віталій, була під обстрілами "Граду", під мінами. Обидва втрачали під час бойових дій друзів. Віталій додав: "Коли у мене були втрати, Алла знала, як реагувати, могла знайти правильні слова. Нам легко один з одним". Однак Алла поправили свого обранця і зазначила, що в стосунках було не все так гладко.

"Ми сварилися, навіть думали розходитися. У нас вирували справжні італійські пристрасті. Зараз все вляглося. Вже добре знаємо один одного, розуміємо, де потрібно поступитися або промовчати. Хоча, буває, все одно можемо спалахнути", - сказала актриса.

Військовослужбовець поділився, що Алла ревнива, але зазначив, що він такий самий. Але особливо це, за словами Віталія, він не проявляє, тому що довіряє Аллі на сто відсотків.

"А ось кіно з її участю не дивлюся. Не можу бачити, як моя жінка зізнається комусь в коханні. Хоч і розумію, що це роль, але не можу - і все тут", - розповів боєць.

Сама Алла Мартинюк заявила, що хочен обвінчатися з Віталіком, "тому що відчуваю: з цією людиною я проживу все життя".

У актриси є двоє дітей від попереднього шлюбу. Дівчата добре поставилися до Віталія.

"Вони у мене вже дорослі, Поліні 12 років, Емілії - вісім. Поки я не була впевнена, що Віталік - людина, з якою я буду завжди, приховувала наші відносини від дітей. Не хотіла їх травмувати. До речі, дізнавшись про мій секрет, Поліна на мене сильно образилася. Адже, хоч я і мама, ми в першу чергу подруги, всім завжди ділимося. Коли ж переконалася, що з Віталіком у нас все серйозно, познайомила його з дітьми. У них зараз хороші стосунки. Подальше залежить тільки від Віталіка. Якщо він полюбить дівчаток як рідних, вони дадуть відповідь взаємністю. Якщо не буде від нього виходити це тепло, вони теж його не приймуть. Думаю, і у нас тоді навряд чи щось хороше вийде ", - резюмувала Алла.

Як сказав Віталій, для нього було важливо встановити гарні відносини з дівчатками: "Дуже хочу, щоб і Алла, і дівчатка були щасливі".

Як повідомляє "Апостроф", в мережі розповіли про тендітну дівчину, яка служить в армії вже 11 років і жартує про себе, що "вийшла заміж за ЗСУ".