RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гуляю з хлопчиками: Меркель дісталося в мережі за щасливе фото з Путіним і Ердоганом

У мережі обговорюють фотографію канцлера Німеччини Ангели Меркель, яка виглядає дуже щасливою, тримаючись за руки з президентом РФ Володимиром Путіним і президентом Туреччини Реджепом Ердоганом.

Фотографію опублікував журналіст німецької газети Bild Джуліан Ропке на своїй сторінці в Twitter.

"Гуляю з хлопчиками", - підписав фото Ропке.

"Серйозно, Ангела Меркель, це так вам варто позувати з двома найвідомішими порушниками прав людини на нашій планеті?!", - задався питанням журналіст.


Пізніше він зазначив, що на фотографії також був і президент Франції Еммануель Макрон. Як зауважив Ропке, на фото він виглядає не таким щасливим, як інші.

Крім цього, Ропке написав, що за аналогічні фотографії з президентами Туреччини та Росії у інших німців виникли серйозні проблеми. Так, він для порівняння опублікував знімок німецького футболіста Месута Озіла з Ердоганом. Спортсмен через скандал залишив збірну Німеччини.

Також Ропке виставив фото німецького екс-футболіста, футбольного експерта Лотара Маттеуса з Путіним, якого також критикували за це рукостискання.

Користувачів мережі також обурив знімок, де Меркель тисне руки Путіну і Ердогану. Користувач під ніком Glasnost Gone зазначив, що це фото чітко показує, чому нічого не було зроблено, щоб зупинити бойові дії на сході України.

"Це політичне лицемірство", - написали в коментарях, маючи на увазі позицію Меркель.

Як повідомляв "Апостроф", після чотиристоронньої зустрічі з питань Сирії, яка пройшла в Стамбулі в суботу, 27 жовтня, президенти Туреччини, Франції, Німеччини та Росії прийшли до необхідності встановлення перемир'я.