RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Маємо справу з ідіотами: в мережі жорстко висміяли санкційний промах Кремля

Росія помилилася в своєму списку санкцій, куди внесли не ту людину, яку планували.

У списку санкцій громадян України Кремль випадково включив власника галереї мистецтв Євгена Карася. Його переплутали з тезкою - лідером праворадикальної організації С14. Про це повідомив Євген Карась, якого влада РФ планували внести в список, на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні Росія наклала іменні санкції на українських діячів. У списку Іллєнко, Кохановський, Аваков і .... Євген Карась. Але не Васильович. А Валерійович", - написав про себе лідер С14.

Також він назвав Росію - "ядерне православна держава". І уточнив, що воно не може розібратися на кого накладає федеральні санкції.

"Не дивуйтеся, що * біческім розмірів плавучий док, єдиний, який здатний приймати на ремонт авіаносець, вчора в Росії ... потонув. Щось наплутали з насосами. Ремонтні вежі впали на корму авіаносця. А потім весь док пішов на дно. сподіваюся ніколи не опустимося до того рівня, щоб нас бентежили санкції з дна ", - написав Євген Васильович Карась.

Галерист Карась також поділився новиною на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Можете мене привітати! Ось, що означає мати повного тезку радикала і більш доступні дані. Тепер потрібно вгадати, я дійсно настільки небезпечний або нас в черговий раз переплутали", - написав він.

Тим часом в мережі посміялися над такою помилкою Кремля і прокоментували ситуацію.

Як повідомляв "Апостроф", глава уряду Росії Дмитро Медведєв підписав постанову, яка вводить санкції відносно 322 громадян і 68 компаній з України. Але за словами фінансового експерта Олексія Куща, санкції Росії не вдарять по економіці України. Головний український банк також відреагував на санкції Росії, підкресливши, що українські громадяни і компанії не понесуть значних втрат.