RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Дорожче, ніж в Росії: жителі Криму скаржаться на високі ціни

Жителі окупованого РФ Криму в соціальних мережах скаржаться на ціни за продукти харчування.

Про це повідомляє блогер RoksolanaToday & Крим на своїй сторінці в Twitter.

"Зараз міст добудують і як впадуть ціни) А серйозно - набридли ці крики про ціни. Дратують кругом. На материку теж. Крім конкуренції, жоден спосіб регулювання цін серйозно і не працює! Люблю добре і недорого! Але скиглити - не метод. Метод -умови для конкуренції створювати", - написала блогер.

Також RoksolanaToday & Крим опублікувала скріншот з групи про Крим в забороненій в Україні російської соціальної мережі "Вконтакте". Мешканка Сімферополя Дарина Анафієва заявила, що ціни в Криму вище, ніж в самій Росії.

"Вчора пройшлася по Центральному ринку... Ціни! Чому ціни в Криму дорожчі, ніж по всій Росії? Хто-небудь збирається вирішувати цю проблему", - написала Дарина.

У коментарях на її гнівний пост відповіли, що треба почекати.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Криму місцеві жителі скаржаться на високі ціни і низькі зарплати, а також на переваги росіян перед кримчанами. А російський журналіст побував в окупованому Криму і поскаржився на жахливий сервіс на вокзалах, в готелях і аеропортах. Крім цього, в Криму незадоволені медичними послугами, тому купують ліки на території підконтрольної Україні.