RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Холодный антициклон: украинцев предупредили о погоде в ближайшие дни

Через антициклон, який панує в Україні, цими вихідними очікується несуттєве зниження температури повітря і сильний вітер.

Про це написала синоптик Наталія Діденко в Facebook.

"Якийсь дуже цікавий листопад. Руйнує всі стереотипи про осінні сльози, сірість, важкі хмари, елегійне хизування сумними обличчями на диванах, сльотою і тривожними вітрами. Бо - чудове як не сонце, то туман, як не тихий вітер, то казкова паморозь. Так буде й завтра. В Україні - антициклон, без опадів, тумани, серпанки, слабкий, максимум помірний вітер", - помітила синоптик.

Проте, за її словами, осінь все ж дає про себе знати зниженням температури.

"Щоправда, одягатися вже доведеться серйозніше. Адже температура повітря невблаганно знижується. Вночі очікується від 4 тепла до 4 морозу, вдень +7+12 градусів, на Заході та Півдні +10+14 градусів. У Києві все, як у людей. Без опадів, туман, вночі 0-2 морозу, на околицях до -2-4 градусів, вдень +7+10 градусів", - пише Діденко.

У неділю, каже метеоролог, зниження температури доповнять сильні вітри.

"Вихідними синоптична ситуація суттєво не зміниться. Проте некомфортним фактором стане посилення вітру у неділю, 11 листопада. А поєднання холоду, вітру та туманної вологості дасть відчуття значно нижчої температури повітря.Тому в неділю одягайтеся особливо тепло. Поки що хапайте фотокадрами туман та листопадове сонце, дуже красиво)", - підсумувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", за словами народного синоптика Леоніда Горбаня, уже в середині листопада в Україні можуть пройти дощі з мокрим снігом.