RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​З'явилися нові деталі скандалу навколо співробітника Нацполіціі: в мережі розділилися на два табори

У мережі триває скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко.

Дівчина написала на своїй сторінці в Facebook про погрози розправи, опублікувавши фрагмент листування і фото письмової заяви.

"За вчорашніми порадам, сьогодні, о 9-й ранку подала заяву про погрози і переслідування в прокуратуру. Спасибі всім, хто допоміг скласти текст заяви в особистих повідомленнях", - написала дівчина.

До сих пір так і не відомо, чи дійсно історія є правдивою, чи це фейк. Сам поліцейський вже спростував звинувачення.

У мережі розділилися думки навколо скандалу.

"Тут з будь-якого потрібно підключати Департамент кіберполіції Національної поліції України та кіберполіції чекать онлайнову частину, інакше довести що Олександр писав/НЕ писав Наталії неможливо. З іншого боку, Наталі, як (жертві) ситуації взагалі повинно бути все одно, з фейковий акаунта їй писав "Олександр" чи ні, це справа Поліції, Прокуратури, передчасні ори Олешко та інших що дівчина і інформація фейк - передчасні. Можна і укататися. Найкращий захист що б відбілити себе "типу на все погоджуватися" як робить пан)", - написав підлогу зователь Іван Гриненко.

"А мені не шкода "дівчинку"! Коли починала спілкуватися з дорослим дядечком про що думала? Про наслідки або про подаруночки???? Батьки за чим в столицю відправили???? учитися- сиди в общаге і вчися! А то ось таким .... "дівчаткам" з ровесниками нудно, хочуть відбулися забезпечених перук з машинами і щоб узяв на "все включено" .... знайшла те що шукала!", - написала Світлана Бабина.

"Фу які ви злі, багато хто сидить в соц мережах, і на сайтах так і що тепер?! На мою по листуванню все понятно.ви б свій ip приховали, а то вони ще вас і так можуть знайти", - парирує Лілія Усеінова.

Як повідомляв "Апостроф", учасниця АТО і парамедік Вікторія Різниченко розповіла про кричущий випадок листування її дочки з педофілом.