RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Погрожував" дівчині долею Гандзюк: розгорівся гучний скандал навколо співробітника Нацполіціі

У мережі розгорівся скандал через серйозні обвинувачення київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський вже спростував звинувачення.

Дівчина написала на своїй сторінці в Facebook про погрози розправи, опублікувавши фрагмент листування. Її пост вже набрав понад 1600 репоста і сотні коментарів.

"Все почалося з рандомного свайпа в Tinder і ненав'язливого спілкування вечорами. Так я познайомилася з ним, з Олександром. Спершу він здавався галантним чоловіком і джентльменом, обсипав компліментами і надсилав листівки, хвалився своїми зв'язками і положенням в суспільстві.

Потім почав нав'язливо й агресивно наполягати на зближенні, за яке обіцяв мене "озолотити". Після того як я відмовилася і дала зрозуміти, що подальше спілкування небажано, Олександр почав писати образи і погрожувати мені розправою, писати, що я його власність, що я ніхто, що він може робити зі мною все, що дістане мене всюди. Все б це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися.

Олександр не заспокоївся. Якимось чином він дізнався про мене все. Адреси мене і моїх близьких, номери телефонів, став писати смс-ки і вимагати контакти, погрожуючи фізичною розправою. А вчора мені прислали квіти і відрубані пташині лапи. Олександр написав, що це він.

Після того як я заблокувала його в Тіндере, мені почали надходити повідомлення з незнайомих номерів в Viber і Telegram. Всі ці номери я блокувала, але повідомлення з погрозами почали приходити вже моїм родичам, знайомим ... Олександр знайшов мене в соцмережах і дізнався номери телефонів цих людей. Здогадуюся, що для нього це було не важко з огляду на те ким він є.

Цю людину звуть Олександр Варченко. Його посада називається: "заступник голови департаменту захисту економіки Національної поліції України". На даний момент я беззахисна і не знаю до кого звернутися. Я не знаю що мені робити. Розумію безперспективність звернень в поліцію, з огляду на його посаду і описані їм зв'язку. Мені і моїм близьким загрожують. Будь ласка, допоможіть ", - написала дівчина, опублікувавши також фото Олександра.

У мережі звернули увагу, що вся ця історія може бути фейком.

Пізніше звинувачення на свою адресу прокоментував сам Олександр Варченко.

Також з приводу скандалу висловився нардеп Антон Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", в Херсоні 7 листопада відбулися похорони активістки і радника мера міста Катерини Гандзюк, яка померла в результаті отриманих під час нападу опіків.