RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Він повертається: стало відомо про нове рішення суду по лідеру тітушек Крисіну

Суд виніс своє рішення, яке стосується лідера тітушек Юрія Крисіна.

Про це повідомляє журналістка Нато Двалі на своїй сторінці в Facebook.

Вона написала, що суддя Солом'янського суду Олена Курова винесла рішення повернути Крисіна з Торецької виправної колонії назад у Лук'янівське СІЗО.

"Винесла рішення у себе в кабінеті в ЗАКРИТОМУ режимі, по суті таємно. Каже, якби знала, що на засідання прийшли журналісти як мінімум трьох видань ("Гордон", РБК, УНІАН) - провела б відкрите засідання. Відсутність адвокатів Крисіна Гнатюк і Солодко (знову не прийшли, знову не повідомили суд про причини неявки) суддю не збентежило", - зазначила Двалі.

Журналістка додала, що "Крисін повертається". Він залишиться в Лук'янівському СІЗО на весь час судового слідства в Солом'янському суді. Вона уточнила, що справа про напад і стрільбу на автозаправці.

"Про періодичність засідань і затягування навіть говорити не буду, досить сказати, що наступне засідання аж 21 грудня", - написала Нато Двалі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було відомо, що лідера тітушек Юрія Крисина, засудженого до п'яти років позбавлення волі через причетність до вбивства журналіста на Майдані, можуть знову повернути в СІЗО у зв'язку з новим розглядом справи. Нагадаємо, активісти організації С14 сказали щурячою, що його в будь-якому випадку чекає покарання.