RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Блокада доріг в Україні: мережі неоднозначно відреагували на погрози Авакова на адресу "евробляхеров"

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на заяву міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про власників "евроблях", які перекрили дороги по всій Україні.

Аваков опублікував пост на своїй сторінці в Twitter.

"Ліберальна лояльність до "євробляхерів" закінчилася там, де вони перетворили право на протест в утиску прав інших. Прийнято рішення про розблокування всіх перекритих ними автодоріг. Поліція буде працювати в рамках закону, але в разі непокори - жорстко", - написав він.

В мережі в коментарях під постом користувачі написали гнівні слова. Вони незадоволені законом про "евробляхи" і почали говорити про погану владу. Але є і ті, хто незадоволені перекриттям доріг мітингувальниками, вони підтримали слова міністра МВС.

Нагадаємо, 20 листопада через всеукраїнської акції "евробляхеров" водії заблокували автомобільні траси державного значення по всій Україні.

Як повідомляв "Апостроф", Європейський союз зацікавлений в тому, щоб українці і далі привозили з країн ЄС. А в ніч на понеділок, 19 листопада, в Києві невідомі пошкодили три автомобілі з європейськими реєстраційними номерами.