RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Чорна п'ятниця 2018: де шукати знижки і чого побоюватися українцям

У п'ятницю, 23 листопада, стартує "Чорна п'ятниця" - день великих знижок на різні види товарів, причому більшість магазинів продовжили знижки на всі вихідні, 24-25 листопада, але не варто забувати і про аферистів.

"Українська "Чорна п'ятниця" кардинально відрізняється від західних дисконтів. Там розпродають залишки зі складів за мінімальними цінами, це робиться для того, щоб "розвантажити" магазини перед початком різдвяних знижок. У нашій країні все навпаки, рітейлери "сплавляють" товарний асортимент з символічними знижками", - пише видання Podrobnosti.ua.

Під час покупок товарів по обвальним цінам не варто забувати про можливі афери. Так, будьте готові до того, що не всі продавці чисті на руку, багато заздалегідь придумують схеми обману і за підсумком з вашої кишені виманюють величезні гроші.

Аферисти створюють на час розпродажів липові сайти відомих брендів, пропонують товари по привабливих цінах, вимагають 100% передоплати, після чого зникають разом з вашими грошима.

"Але якщо раптом інших варіантів оплати немає, зверніть увагу на сертифікат сайту, він повинен бути - https. Якщо він відсутній, в більшості випадків ви маєте справу з шахраями", - попереджають експерти.

Крім цього, варто пам'ятати, що в команді продавців працюють професіонали в галузі маркетингу, які знають, як впливати на підсвідомість споживачів і змусити їх купити непотрібні речі.

Ще один з варіантів - перед анонсом грандіозних знижок з прилавка магазину прибирають ходовий товар і розміри, завищують ціни, а потім під виглядом 50% дисконту видають покупцям з боку "самого вигідної пропозиції" в їхньому житті.

Видання "Кореспондент" наводить 5 найбільш розповсюджених шахрайських схем.

Що ж пропонують найпопулярніші інтернет-магазини в Україні.

Розпродажі в "Чорну п'ятницю-2018" стартують в магазинах Києва 23 листопада. Багато торгові центри столиці готують для покупців не тільки знижки, але також і розважальну програму за участю українських зірок.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні представили попередній список учасників "Чорної п'ятниці".