RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Відомий журналіст вказав на хитрий план Кремля управляти Україною

Кремль не залишає планів створити на Донбасі маріонеткові утворення і інтегрувати їх до складу української держави.

Про це "Апострофу" розповів журналіст Денис Казанський.

За його словами, жодна зі сторін не збирається відмовлятися від Мінських угод, так як сторона, яка першою вийде з переговорів, продемонструє своє небажання домовлятися.

"Це така гра: у кого першого здадуть нерви і хто перший покине мертві мінські переговори", - сказав журналіст.

Казанський зазначив, що єдиний плюс від Мінських угод - зниження інтенсивності бойових дій.

"На фронті вмирає менше людей, ніж чотири роки тому. В іншому - це просто якісь мертві домовленості, які кожна сторона розуміє по-своєму і виконує, як хоче. Росія вже їх порушила, тому що не те, що ніяких виборів, але і ДНР або ЛНР в Мінських домовленості не передбачено", - пояснив він.

Журналіст також підкреслив, що всі події з весни 2014 року - це спроби Кремля створити на Донбасі якісь маріонеткові утворення і "засунути їх назад в Україну на своїх умовах".

"Тобто Росія фактично хоче зробити контрольовані нею території визнаними Києвом автономіями або територіями з особливим статусом. За допомогою цього троянського коня вона хоче брати участь в управлінні Україною, тобто мати свій пакет акцій в парламенті, уряді", - підсумував він.

Детальніше про плани Кремля на Донбасі читайте в матеріалі "Апострофа" Майбутнє Донбасу відомо: все бачили ці фотографії - Денис Казанський.