RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

​Це не дно - це гірше: з'явилися нові скандальні подробиці у справі Гандзюк

На виїзному засіданні в Херсоні тимчасової слідчої комісії ВР з розслідування вбивства співробітниці Херсонської міськради, активістки Катерини Гандзюк виплили нові кримінальні подробиці про харківських чиновників, які можуть загрожувати національній безпеці.

Про це написав у Facebook голова комісії, позафракційний нардеп Борислав Береза.

"Те, що відбувається в Херсонській області це не проблема, а повний п@здець. Ми в шоці. Приїхали розбиратися в справі Каті Гандзюк і копнули глибше. Інформація отримана нашої ТСК жахає. Від контрабанди до Сепар, від наркотрафіку до глобальної корупції, від спайки влади з криміналом до вирубки лісу, від співпраці з окупаційною владою Криму до впливу швидких регіоналів на регіон. Те, що тут відбувається - це не дно. Це гірше. Тут треба вводити надзвичайний стан, тому що військовий стан поліпшень не дало", - написав нардеп.

За його словами, за свідченням повноважного представника президента в АР Крим Бориса Бабіна є факти небезпеки в плані Нацбезпеки і всі ознаки загрози втрати національної державності.

"Нашу ТСК треба було створювати хоча б заради того, щоб сьогодні заслухати сьогодні свідчення свідків. Але якщо не буде ніяких дій, щоб навести порядок, то можна вважати, що Україна, як держава, готове втратити. Тому, що тут область скочується в неофеодалізм", - підсумував Береза.

Як повідомляв "Апостроф", 29 листопада під час засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі про вбивство Катерини Гандзюк мер Херсона Володимир Миколаєнко і подруга загиблої Інна Зелена заявили про побоювання за своє життя.