RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Циклон Marielou над Україною: синоптик розповіла про погоду у вихідні

У вихідні дні, 8 і 9 грудня, в Україні будуть опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

У суботу, 8 грудня, в західних областях країни прогнозують дощ і мокрий сніг. Також опади будуть в північних регіонах і місцями в центральній частині України. На Сході, Півдні, в Полтавській і Черкаській областях, а також і в районах Дніпра істотні опади малоймовірні.

На території країни температура повітря підвищиться до відлиги. Однак вночі обіцяють ще мороз - 1...6 градусів за Цельсієм, а на північному сході до -10 градусів.

Крім цього буде вітряно, вітер буде південно-західним, поривчастим.

"У неділю, 9 грудня, атмосферний фронт зрушиться на схід, тому опади, відповідно, вже підуть на Сході, в центральну частину, на південь. Північ днем тимчасово очиститься від мокрого снігу та дощу, а на Захід України почне надходити нова порція вологого повітря", - написала Діденко.

Температура повітря в неділю буде коливатися близько нуля, на півдні і заході +2...+7 градусів.

У Києві 8 грудня та вночі, а також вранці 9 грудня - мокрий сніг і дощ. Вдень 9 грудня - без істотних опадів. Температура повітря в денні години буде близько нуля, вночі 8 грудня -4...-6 градусів, а вночі 9 грудня 0...2 градуси морозу.

Як повідомляв "Апостроф", за попередніми прогнозами 11-12 грудня майже по всій Україні серйозно зіпсується погода. А також синоптики дали прогноз погоди на весь грудень. Тим часом в Україні оголосили, що за осінній сезон було побито декілька температурних рекордів.