RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Конфлікт в Азовському морі: стало відомо про арешт важливого фігуранта у справі українських моряків

Так званий "суд" в анексованому Росією Сімферополі засудив українських моряків, захоплених під час атаки Росії в Азовському морі, Еміля Курбедінова до п'яти діб адміністративного арешту.

Про це в Facebook повідомив журналіст Антон Наумлюк.

"Суддя" Київського районного суду Сімферополя Антон Цикуренко призначив адвокату Курбедінову адміністративний арешт 5 діб по 20.3 КоАП за пости в Facebook. За аналогічні пости в ВКонтакте він уже був заарештований на 10 діб в січні 2017 року", - написав він.

Раніше повідомлялося, що співробітники підконтрольного Росії Центру з протидії екстремізму в окупованому Криму знову затримали адвоката Еміля Курбедінова. Курбедінова звинуватили в пропаганді або публічніій демонстрації атрибутики або символіки заборонених в Росії організацій.

За словами адвоката Миколи Полозова, Курбедінов займався правовим захистом полонених Росією близько Керченської протоки українських моряків, а також інших політв'язнів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було опубліковано прізвища всіх 24 українських моряків, що потрапили в російський полон.