RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мережі повеселила виступ на росТВ прихильниці "русского міра" з Львова: відео

У прямому ефірі російського пропагандистського каналу керівник Асоціації культури і освіти "Русский дом" в Києві Тетяна Швецова приголомшила абсурдною заявою про "тяготи" життя у Львові.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"Нам зараз важко жити. Обласна рада прийняла закон, щоб ніякого російського продукту не звучало у Львові. Потім нам почали говорити, що це стосується артистів з Москви, але в приміщеннях нам відмовляють", - поскаржилася вона.

Крім того, за її словами "Руський дім" (очевидно мова йде про приміщення на вул Короленка, 1) "віджав" Володимир Гірняк (заступник голови Львівської обласної ради).

"Забрав безсовісно з усім майном. Практично це бандитське захоплення. Зараз там музей війни. Там виставили зброю і форму. Заборона (російського продукту, - прим. ред.) багатьох налякала, але ми з великими труднощами знімаємо приміщення", - додала вона.

За її словами, в усьому винен новий курс української влади.

"Звичайно, ми всі боїмося. У цьому не було б ... ні нацистів, ні нічого, якби влада не поставила собі за мету змінити Україну - геть від Москви. Якби вони цього не зробили ... на кого вони ще будуть чинити опір?" - сказала вона.

У мережі тут же почали обговорювати сказане.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські пропагандисти відзначилися "знанням" української мови.