RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Бомбити Порошенко: на КремльТВ озвучили нову дикість про війну проти України

В ефірі російського телебачення відзначилися черговою скандальною заявою на адресу України, запропонувавши розбомбити Адміністрацію президента країни.

Про це в своєму телеграм-каналі повідомив політтехнолог Олексій Голобуцький.

Головний редактор російського журналу "Національна оборона" Ігор Коротченко заявив, що ВС РФ впораються за "кілька годин".

"Як тільки... робиться масштабна кампанія по бліцкригу і зачистки Донбасу... Ось тут вже виникає інша ситуація. Протягом п'яти-шести годин наносяться удари дистанційним високоточною зброєю... По резиденції Порошенко, як верховного головнокомандувача, який віддав наказ почати війну з Росією. Я думаю, пару "калібрів" в його резиденцію... українські аеродроми, де зосереджена військова авіація, де залишилися українські ракети - все це буде знищено Збройними силами Росії протягом декількох годин. Ось і все", - процитував Голобуцький його слова.

За словами політтехнолога, половина учасників "дискусії" в студії - з України.

"Кирило Куликов, Володимир Олійник (екс-народні депутати - "Апостроф"), ще й Гордон (журналіст Дмитро Гордон - "Апостроф") прямим включенням", - додав він.

"Повний сюр: українські політики, громадяни України (паспорта у них поки ніхто не забирає) обговорюють у прямому ефірі з пропагандистами ворога, як ефективніше розбомбити Україну, а потім розчленувати на шматки, які "добровільним рішенням визначать свою долю", приєднавшись, звичайно, до Росії", - підсумував Голобуцький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу повеселив виступ на росТВ прихильниці "русского мира" зі Львова.