RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

​Синоптики "порадували" українців погодою на католицьке Різдво

Згідно з прогнозами синоптиків, із наступного тижня в Україні знову почне холоднішати.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Як відзначають синоптики Укргідрометцентру, з 24 грудня морози знову почнуть "підкрадатися" в Україні.

З понеділка, температура повітря знову почне поступово падати. На півдні похолодає - від 4 тепла до 1 морозу вдень до 2-4 градусів з позначкою "мінус" вночі. У центрі і на сході країни стовпчики термометрів покажуть 1-3 нижче нуля в денний час доби і стільки ж після заходу сонця. На заході денні температури будуть коливатися в межах від 0 до 3 морозу і стільки ж градусів очікуються нічні температури. Прохолодніше буде на півночі країни: 2-4 градуси з позначкою "мінус" як днем, так і вночі.

Крім того, дощі і мокрий сніг в понеділок пройдуть по всій території України.

У вівторок, 25 грудня, температурна картина дня залишиться незмінною, а ось вночі стовпчики термометра опустяться до 5-8 градусів морозу на півночі, в центрі та на сході України, на решті ж території країни: відносно комфортні нічні 1-3 градуси з позначкою "мінус". Сніг в цей день продовжить засипати практично всі регіони України, окрім Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей. До кінця тижня, за прогнозами синоптиків, температура повітря знову впаде до 5-7 градусів нижче нуля.

Детально про погоду в найближчі дні читайте в матеріалі "Апострофа": Відлига зі снігом: з якою погодою в Україну прийде католицьке Різдво.