RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Харкові знайдено вбитими двох іноземних студенток: деталі і фото

В орендованій квартирі у Харкові було знайдено тіла двох іноземних студенток 20 і 22 років.

Про це повідомляє Нацполіція області.

3 січня близько 09:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний студент одного з харківських навчальних закладів з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Хлопець повідомив, що дівчата з 31 грудня не відповідають на телефонні дзвінки.

Прибувши на місце події, в орендованій квартирі працівники поліції виявили тіла двох студенток 20 та 22 років без ознак життя.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

На даний час проводяться слідчі та розшукові дії по встановленню обставин події, свідків та очевидців, а також розшуку особи, яка причетна до скоєння злочину.

За інформацією сайту міста Харкова, дівчата родом із Марокко. Повідомляється також, що трупи були знайдені лише через три дні після вбивства.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 3 січня у Києві за адресою вулиця Саперне поле, 12 між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого один із них отримав смертельне поранення.