RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Над Україною розгулявся циклон Florenz: що буде з погодою 15 січня

У вівторок, 15 січня, частина України засипле снігом і мокрим снігом через циклон Florenz.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

У понеділок, 14 січня, атмосферний фронт північного циклону Florenz накрила Україну. Поетом на всій території падає сніг і мокрий сніг.

На наступний день, 15 січня, фронт дійде до східної частини - відповідно, мокрий сніг, на півдні з дощем, передбачається в південній частині і на сході України (крім Одеської області).

Також невеликий сніг знову з'явиться в західних областях. На Півночі і в Центрі днем - без істотних опадів, максимум, місцями невеликий сніг.

Температура повітря найближчої ночі складе -4...-10 градусів, на Сході і Півдні близько нуля, вдень у вівторок очікується в Україні 0 ...- 3 градуси морозу. На півдні і сході 0...+3 градуси, в Криму до +6 градусів.

"У Києві 14 січня протягом дня пропливе атмосферний фронт, з'явиться сніг. 15 січня о столиці без істотних опадів, лише місцями щось політає незначно. Вночі -3...-5 градусів, завтра вдень -2...-4 градуси. 17-18 січня в Києві потеплішає. Чергове похолодання прийде з 21 січня", - написала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", українців попередили про погіршення погоди 14 січня. У цей день синоптики прогнозують сильний вітер.