RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Продюсер "UA: Перший" видала жорсткий пост з приводу звільнення Аласанії

Продюсер телеканалу "UA: Перший" Тетяна Кисельчук написала гнівний пост з приводу того, як і чому звільнили голову правління Національної громадської телерадіокомпанії України "UA: Суспільне" Зураба Аласанію.

Про це вона написала в Facebook.

"Сьогодні наглядова рада суспільного мовлення зібрався, щоб обговорити: фінансовий план на 2019 рік, ефірну сітку на 2019 рік, вислухати мою доповідь про президентські дебати.

Замість цього що вона зробила? В'ячеслав Козак виніс "з руки" на внесення до порядку денного "зняття Зураба Аласанію з посту глави правління суспільного мовлення". "З руки" - це таке ж минуле як шкіряна куртка Яворівського. Таке ж минуле, яке наполегливо каламутить Ігор Хохич (партія "Відродження"). *ука, це так само смішно, як Янукович, який пошкодив коліно під час гри в теніс", - написала вона.

Нагадаємо, ініціатором висловлення недовіри голові правління НСТУ Зурабу Аласанія був член наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії України В'ячеслав Козак.

Як повідомляв "Апостроф", в липні минулого року кілька сотень людей під стінами телецентру вимагали відставки голови НСТУ Зураба Аласанії.