RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

​Теж боксер: з'явилася інформація про водія, який покарав підлітка за гру в сніжки, фото

Чоловік, який побив підлітка за те, що той під час гри з хлопцями, потрапив сніжкою в скло його автомобіля, виявився професійним боксером.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

"Виявляється вчорашній борець з дітьми, які кидали сніжки і потрапили в авто теж виявився боксером. Звуть його Віктор Сидоренко", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, чоловік є чемпіоном світу з боксу серед професіоналів за версією UBA, чемпіон світу з кікбоксингу, призер світу з муай-тай. Провів на проф ринзі 14 боїв, з них 11 перемог достроково (2003-2008 роки). Тренер боксерів професіоналів в Elite Boxing Promotions, тренер боксерів любителів. Очолює власну школу боксу, професійний боксер з спортивним минулим, яке тягнеться з часів СРСР.

"Ця людина на даний момент має свою школу боксу і займається тренерською діяльністю. Мабуть, для того і тренувався, щоб бити 15-річну дитину?", - підкреслив автор посту

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 3 січня в Києві боксер Петро Очеретяний внаслідок конфлікту завдав своєму опоненту смертельного удару. Потерпілий помер миттєво.