RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У мережі показали вражаючі фото і відео оновленого танка для ЗСУ

У мережі показали модернізований танк Т-64 зразка 2017 року, який серійно поставляється до ЗСУ.

Фото і відео опублікувала прес-служба держконцерну "Укроборонпром".

Т-64 є основною бойовою машиною бронетанкових підрозділів української армії і відмінно показав себе в протистояннях з агресором на Сході України. Під час його модернізації він отримав розширені бойові можливості за рахунок нових тепловізорів, цифрових радіостанцій, засобів супутникової навігації і нового динамічного захисту.

За результатами комплексу випробувань, модернізований Т-64 зразка 2017 року, з минулого року серійно поставляється до Збройних Сил України. Військові отримали вже більше сотні таких машин.

Зазначається, що ДП "Харківський бронетанковий завод" вже виготовив понад сотню Т-64 зразка 2017 року. Тобто, кількості вже випущених машин досить для переозброєння цілої танкової бригади. У той же час, харківське підприємство продовжує роботи з модернізації існуючих Т-64 до цього рівня.

При модернізації в бойову машину інтегруються сучасні нічні прилади спостереження з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління. Вони встановлюються на штатні кріплення і підключаються до електричної мережі танку без її змін, що дозволяє значно зменшити час і витрати для їх інтеграції в системи бойової машини.

Також Т-64 зразка 2017 року отримав новий динамічний захист, який значно посилює рівень захищеності бойової машини і ефективно протидіє всім сучасним протитанковим засобам ураження: кумулятивним і бронебійним, а також ударно-кумулятивним боєприпасів типу "ударне ядро".

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, яку зброю отримають ЗСУ в найближчі роки.