RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нардеп влаштував вогняну істерику через слід "Оппоблока" в скандалі з Супрун

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який виявився замішаний в новому скандалі з відстороненням Уляни Супрун з посади виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я України, готовий піти на абсурдний вчинок, щоб довести свою непричетність.

Про це він написав у Facebook.

"С*ка, до чого ще можуть опуститися ці упороті грантоїди?! Я навіть не вітаюся з регіоналом Долженковим! Шабунін (Віталій, глава правління "Центру протидії корупції" - прим. ред.) придумав, ніби проект постанови про звільнення Супрун писався на його комп'ютері. Покидьки, продажне ла*но!" - написав він.

Але на цьому все не закінчилося. Мосійчук пішов далі, запропонувавши досить абсурдний спосіб для доказа своєї непричетності до скандалу.

У той же час в мережі опублікували фотодоказ правдивості припущення Шабуніна.

Між Мосійчуком та Шабуніним також розгорілася неабияка суперечка, в яку втрутилася навіть помічниця нардепа.

Як повідомляв "Апостроф", рішення Київського адміністративного суду про відсторонення від посади виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, призведе до того, що пацієнти, які страждають смертельними захворюваннями, не зможуть отримати необхідні ліки. Також в Києві сотні людей прийшли на суд проти Супрун.